SEIER 3–0 TIL ROMANIA I ROMANIAS FØRSTE EM-KAMP

UPDATE - Start superb pentru România la Euro 2024: scor 3-0 cu Ucraina, în faza a zeci de mii de suporteri tricolori. Edi Iordănescu a fost recompensat cu o victorie la o zi după ce a împlinit 46 de ani - VIDEO

Det ble en brakseier til Romania i dag mandag 17.juni da Romania møtte Ukraina i EURO 2024. Dette på stadion i Mûnchen.

På stadion var det  33000 rumenere som så Romania vinne 3 – 0 over Ukraina

Målene til Romania ble scoret av Drăguş scoret det tredje målet  i det 57. minutt, Răzvan Marin scoret det andre målet i det 53. minutt, med et upåklagelig skudd.

Romania åpnet scoringen med Nicolae Stanciu som gjorde et skudd fra 18 meter etter en feilklarering av keeper Andri Lunin og en sentring av Dennis Man.

Matchen ble vist direkte på PROTV og Voyo. Flere byer viste kampen på storskjerm i parkene i dag for sine innbyggere,

I de to andre kampene i gruppe E møter Romania lagene til Belgia, 22. juni i Köln, og Slovakia, 26. juni i Frankfurt.