180000 turister på den rumenske kysten denne helgen

Image

10.08.2024 | : Det er registrert over 180000 turister i de rumenske badebyene denne helgen. Dette ifølge PROTV og andre medier.

Det er fellesferie i land som Spania, Italia og Tyskland i denne perioden – og det er titusener av rumenske borgere som jobber i utlandet som har kommet hjem til Romania noen uker. Køene på grenseovergangene i vest har vært lange.

Turistbransjen sier at hotellene har i snitt 92% belegg. Dette er rekord så langt i sommer.

Imaginea articolului Aproape 80.000 de turişti au venit pe litoral în weekend-ul trecutDe fleste rumenske turistene velger Eforie Nord og Costinesti, enda flere rapporter sier at Bellona-stranda i Eforie og sentrumstranda i Costinesti er de mest forferdelige på kysten – ekstrem trengsel, søppel, kaos og der folk nesten ligger oppå hverandre.

Utenlandske turister foretrekker Mamaia Nord Navodari, Mamaia og Neptun ifølge lokale media – for her er det orden, oppdaterte tjenester og system på renhold. Prisene på overnatting derimot frister rumenere til å velge Eforie Nord – selv om mange nå er irriterte over at barer og restauranter stenger klokka 23:00 om kvelden. Det er for å si det rett ut meget uvanlig til å være en badeby på Litoral Romania.

Et annet sted i Romania som denne helgen har et like stort antall turister er Cluj Napoca og popfestivalen UNTOLD,

Rekorden her er at 30 % av billettene er solgt til utlendinger, spesielt tyskere og personer fra de baltiske statene


REF | PROTV | ANTENA 1 | CTA NEWS | Litoral TV .

Ferie på den rumenske Svartehavskysten - - - Innlegg om reisemål Romania

>

VÅRE PRESENTASJONER

BUCURESTI

På hovedsiden "Destinasjon Romania":

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *

En helt spesiell badeby i Romania

Stranda i Navodari

Gamlebyen i Bucuresti