Satte fyr på et rom i det rumenske parlamentet og stakk av.

Image

TVR INFO: En mann satte fyr på et rom i Det rumenske parlamentet tirsdag ettermiddag.

Dette gjorde han ved å tenne på noen eiendeler som han hadde helt bensin på -  og  som i sin tur førte til en brann i utstillingshallen som er inngangen for besøkende til parlamentet.

300 mennesker ble evakuert. Ingen ble skadet.Flere brannmannskaper rykket ut på stedet og slukket brannen.

Mannen som satte fyr på rommet flyktet under kaoset som oppstod.Gjerningsmannen er etterlyst av politiet.De ber publikum om hjelp - og bilder og videoklipp av mannen er publisert online og på alle nyhetssendingene på TV.

Vedkommende er mannen på bildet til venstre: En mann rundt 60-65 år, med grått hår, kledd i en hvit og blårutete skjorte - med en marineblå vest og med mørke bukser, – og med  en midjeveske.

Saken oppdateres. Motivet for den ekstreme handlingen er ikke kjent. Dørvaktene sier mannen hadde hatt en spontan konflikt med en annen person. Dette før han tømte bensin på objektene i hallen der han var.


Atac în Parlamentul României. Un bărbat a provocat un incendiu și a reușit să fugă. Poliția publică imagini cu suspectul căutat

Update; Mannen er arrestert: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/incendiu-in-parlamentul-romaniei-o-persoana-a-aruncat-cu-benzina-in-interiorul-cladirii-2932865

Ferie på den rumenske Svartehavskysten - - - Innlegg om reisemål Romania

>

VÅRE PRESENTASJONER

BUCURESTI

På hovedsiden "Destinasjon Romania":

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *

En helt spesiell badeby i Romania

Stranda i Navodari

Gamlebyen i Bucuresti