Bryllupsfeiring blokkerte gater og fortau i byen Buzescu

UPDATE - Nuntă cu alai, care a blocat străzile şi trotuarele în Buzescu, Teleorman. Localnicii şi martorii la eveniment, indignaţi că străzile au fost blocate. Poliţia anunţă că a deschis dosar penal - FOTO, VIDEO

En bryllupsprosesjon blokkerte lørdag gater og fortau i byen Buzescu i Teleorman fylke.

Arrangørene av arrangementet plasserte møbler, røde løpere og pyntegjenstander på fortauene, og bevegelse av kjøretøy ble umulig. Dette også ettersom en prosesjon av utstyr og fotgjengere blokkerte gatene, og arrangørene presenterte for publikum alt fra brudekjolen til drinkene og mat som de skulle serveres på festen.

I en konvertibel Rolls Royce var det plassert en plastdukke iført brudens kjole, og bak bilen gikk et tog av unge mennesker.
Sminkebordet som ble brukt til bruden, og stolen hun satt på, ble båret av tre personer som beveget seg til fots.

Bak dem kjørte i svært lav hastighet en rekke med andre luksusbiler av merket Rolls Royce. Disse ble etterfulgt av et Mercedes terrengkjøretøy som i en tilhenger hadde kurver med frukt og annen mat. Etter Mercedes-en kom det flere menns om dyttet store vogner hvor flere ofrede dyr var plassert: blant annet griser og kalver. Noen av disse slaktede dyrene var også hengende på brett båret på unge menn sine skuldre.

Politiet opprettet straffesak - men hadde problemer med å finne lover som beskrev dette som forstyrrelser av den offentlige ro og orden. Etter alt oppstyret i media har fylkespolitiet i Teleorman sagt at det er reist tiltale mot de som arrangerte dette på denne måten.

Foto og video på linken under …..”When in Romania …..”


- Nuntă cu alai, care a blocat străzile şi trotuarele în Buzescu, Teleorman.

Ferie på den rumenske Svartehavskysten - - - Innlegg om reisemål Romania

>

VÅRE PRESENTASJONER

BUCURESTI

På hovedsiden "Destinasjon Romania":

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *

En helt spesiell badeby i Romania

Stranda i Navodari

Gamlebyen i Bucuresti