NEVERSEA – på stranda i Constanta 4-7.juli 2024

Artistlista for årets store Neversea-festival på stranda i Constanta har endelig blitt offentliggjort.

Blant de første navnene som har skapt overskrifter er MALUMA – en colombiansk reggaeton og latin-pop-stjerne.  Nick Carter fra Backstreet Boys kommer også til Romania for første gang og vil innta Neversea-scenen i det manageren hans kaller et minneverdig show.

På festivalen kommer også Bebe Rexha som er kjent for sitt samarbeid med David Guetta. På artistlista er også G-Eazy som er en amerikansk rapper og musikkprodusent som beskriver sin musikalske stil som en kombinasjon av 50-tallskultur og lyden av moderne rap. En annen kjent artist er Mahmut Orhan som ble kjent for sin evne til å kombinere elementer av house og deep house med orientalske påvirkninger,

I år vil Neversea-fans kunne nyte musikken til favorittartistene sine på festivalens fire scener: Mainstage, The Ark, Daydreaming og Oasis Carnaval.

  • På Mainstage vil publikum i tillegg til de tidligere nevnte artistene også møte Steve Aoki, Salvatore Ganacci, Don Diablo, Alok, Tujamo, Gordo og Sofi Tukker.
  • På The Ark er de første navnene som ble annonsert DubFx & Woodnote, Netsky og Wilkinson.
  • På DayDreaming scenen vil det bli konserter med  Jan Blomqvist, Sara Bluma, Sébastien Léger, Shimza og Vintage Culture .

Flere navn vil bli kunngjort i ukene som kommer.

Neversea er en musikkfestival som arrangeres årlig på Neversea Beach i Constanța i Romania.

Festivalen tiltrekker seg over 200 internasjonalt kjente artister og er omtalt som Europas største popfestival i havkanten.

Første NEVERSEA-festival fant sted i 2027. Sist sommer i 2023 hadde festivalen over 221000 tilskuere.


NETTSIDEN TIL NEVERSEA

Ferie på den rumenske Svartehavskysten - - - Innlegg om reisemål Romania

>

VÅRE PRESENTASJONER

BUCURESTI

På hovedsiden "Destinasjon Romania":

Kontaktskjema

Navn

E-post *

Melding *

En helt spesiell badeby i Romania

Stranda i Navodari

Gamlebyen i Bucuresti